Naar hoofdinhoud Naar footer

4de uitreiking Special Media Awards

Gepubliceerd op: 07-07-2022

De Special Media Awards is een wedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking die media maken. De prijzen worden dit jaar voor de 4de keer uitgereikt. Het wordt ook dit jaar weer een feestje met o.a. een rode loper en muziek. Kevin van den Berg, Irene Moors en Roel Imfeld presenteren de Special Media Awards op 10 november.

Iedereen kan meedoen met media maken

Media maken is leuk. Bijna iedereen doet eraan mee. Ook mensen met een beperking. Heb je een beperking en maak je zelf media? Dan kun je met deze wedstrijd meedoen. Bijvoorbeeld met een vlog op YouTube, een instagram-account, een radioprogramma of TikTok. Een vakjury van bekende Nederlanders beoordeelt de inzendingen.

Presentatie

Kevin van den Berg zorgt dit jaar weer samen met Irene Moors voor de presentatie. En Roel Imfeld ontvangt de gasten op de rode loper. Kevin: “Het is een feestje om betrokken te zijn bij de Special Media Awards. Mijn tweelingbroer Jarno heeft het Syndroom van Down en dat stimuleert extra betrokkenheid en liefde voor de Special Media Awards. In de afgelopen coronatijd heb ik met het hardwerkende team al vroegtijdig mee kunnen denken over de organisatie van de award shows. En elke keer overtreft de dag zelf alsnog mijn verwachtingen. Het is heerlijk om al het enthousiasme te zien en de energie die er bij iedereen vanaf spat. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met Irene Moors dit najaar weer de presentatie te mogen verzorgen."

Wil je ook meedoen?

Aanmelden kan tussen 9 september en 9 oktober op de website www.special-media-awards.nl

De uitreiking

De Special Media Awards worden op donderdagavond 10 november uitgereikt door bekende Nederlandse mediamakers. Het evenement is bij Beeld & Geluid in Hilversum maar zal ook live te zien zijn op YouTube.

Deel deze pagina via: