Naar hoofdinhoud Naar footer

Een vernieuwde huisstijl én prachtige campagne voor het Kennisplein Gehandicaptensector

Gepubliceerd op: 11-03-2024

In februari 2023 lanceerden we een nieuw Kennisplein Gehandicaptensector, met onder meer een verbeterde zoekfunctie en indeling van de artikelen. Ook voldoet de website nu aan huidige technische en wettelijke eisen. Eén jaar later zetten we de volgende stap: met een nieuwe en tegelijkertijd herkenbare huisstijl en een prachtige campagne!

Kennis nog beter beschikbaar voor de gehandicaptenzorg 

De nieuwe huisstijl oogt niet alleen fris, maar zorgt ook dat je de website nóg beter en makkelijker kunt gebruiken. De nieuwe vormgeving is namelijk ontwikkeld met aanbevelingen uit de richtlijnen voor Toegankelijkheid van Webcontent (WCAG). Dit streven draagt bij aan ons doel om geen bezoeker uit te sluiten en nog beter onze kennis te tonen, te delen en te verspreiden. 

Campagne Samen zorgen dat kennis werkt

Als klap op de vuurpijl blijft het niet alleen bij deze nieuwe huisstijl. We lanceren ook onze campagne ‘Samen zorgen dat kennis werkt’, opgezet samen met zorgprofessionals uit onze sector.

Doe mee en deel

De campagne tot een succes maken kunnen we niet alleen, daar hebben we jouw hulp bij nodig. Help je mee de campagne, en daarmee het Kennisplein Gehandicaptensector te verspreiden? Door bijvoorbeeld de video van Luka en de video van Tom te liken en te delen?

Daarnaast kun je in jouw organisatie het nieuwe logo (zie downloads) van het Kennisplein Gehandicaptensector (met een link naar de website) plaatsen op bijvoorbeeld het intranet of het oude logo daar vervangen.

Meedenken kan ook

Het Kennisplein Gehandicaptensector en de gehandicaptenzorg zijn altijd in ontwikkeling. Die ontwikkelingen, waaronder deze nieuwe huisstijl, stemmen we af en bespreken we met ons panel. Denk je ook graag mee? Meld je dan aan voor het Panel Gehandicaptensector! 

Downloads

Deel deze pagina via: