Naar hoofdinhoud Naar footer

"Groots leven en wonen in een klein huis"

Gepubliceerd op: 30-10-2023

Ervaren hoe het is om op jezelf te wonen in de nabijheid van begeleiding. Zorgorganisatie Ophovenerhof heeft drie Tiny Houses gebouwd op het terrein van de locatie. Deze bieden jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking een eigen plek, waar ze zelf kunnen ervaren wat ze nodig hebben om zelfstandig te wonen. Een ultieme manier om toekomstbestendige en persoonsgerichte zorg te kunnen leveren.

De aanpak van Ophovenerhof laat zien wat er nodig is om Tiny Houses te bouwen en in te richten om zo jongvolwassenen de kans te geven om zelfstandig te leren wonen en een eigen leven op te bouwen op een manier die bij hen past. Ophovenerhof deelt hun aanpak graag met andere organisaties. Geïnteresseerde organisaties kunnen zich tot 17 januari 2024 aanmelden bij Begeleiding à la carte 2! 

YouTube video thumbnail

In Begeleiding à la carte 2 kun je als organisatie onder andere aan de slag met een aanpak die een andere organisatie heeft ontwikkeld tijdens Begeleiding à la carte 1. Een aanpak voor vernieuwende en persoonsgerichte zorg. Door wederzijdse kennisuitwisseling kan de aanpak zo verder worden verbeterd en door meerdere organisaties worden toegepast.   

Meedoen? 

Lijkt de aanpak van Ophovenerhof jou interessant voor jouw organisatie? Lees hier hoe je kunt meedoen en hoe je je kunt aanmelden (tot 17 januari 2024).

Deel deze pagina via: