Naar hoofdinhoud Naar footer

Kom je ook naar het landelijk congres Volwaardig leven?

Gepubliceerd op: 12-03-2022

Leven zoals jij dat wilt. Daar gaat het om in het programma Volwaardig leven. Samen kun je daaraan werken: cliënten, naasten en medewerkers. Je hoort en ziet er alles over op het congres: een dag vol verhalen, mooie voorbeelden, resultaten en inspiratie om samen bij te dragen aan meer passende en toekomstbestendige gehandicaptenzorg. Mis het niet!

Wat is er het afgelopen jaar gebeurd? Hoe gaan we verder? Dat hoor je op het congres. Het is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de gehandicaptenzorg: mensen met een beperking, hun familie en vrienden en de (toekomstige) zorgmedewerkers. Want hun kennis is onmisbaar! Mensen met een beperking brengen ervaringsdeskundigheid in, naasten denken mee, delen ervaringen en versterken elkaar, medewerkers wisselen goede voorbeelden uit en vertellen hoe zij werken aan hun eigen deskundigheid. Ook minister Hugo de Jonge is erbij en gaat in op de resultaten van het programma Volwaardig leven. De toegang is gratis.

Lees meer over het congres en meld je aan

Wat kun je doen en beleven op het congres?

Er is op het congres van alles te doen. Je kunt bijvoorbeeld naar de belevingsmarkt of workshops volgen. In een uur tijd maak je kennis met het werk van de inspecteurs van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. En je kunt natuurlijk ook gewoon met elkaar praten. Tijdens de koffie, de lunch of de borrel waarmee we het congres afsluiten.

Lees meer over het congres en meld je aan

Deel deze pagina via: