Naar hoofdinhoud Naar footer

Leergang ambassadeurs gehandicaptenzorg geopend!

Gepubliceerd op: 03-06-2022

Werk jij als begeleider in de gehandicaptenzorg? En ben jij agogisch opgeleid of heb je een opleiding als verzorgende of verpleegkundige? Ben jij enthousiast over je vak en laat je dat ook graag zien en horen? Dan is de leergang Ambassadeurs gehandicaptenzorg van de BPSW en de V&VN echt iets voor jou.

Tijdens de leergang ontwikkel jij je tot een ambassadeur die binnen en buiten de organisatie kansen benut om het werk van begeleiders op de kaart te zetten.

Voor gedreven professionals in de gehandicaptenzorg

De leergang is voor begeleiders, verpleegkundigen en verzorgenden in de gehandicaptenzorg die trots zijn op hun vak. Leer netwerken, lobbyen, onderhandelen en omgaan met (sociale) media. Verruim je blik met behulp van jouw collega-ambassadeurs in spe, ontwikkel je dankzij coaching en verdiep je in actuele thema’s. Al gedurende de leergang bouw je aan een krachtig netwerk met mensen die lokaal, regionaal en landelijk invloed hebben. Zo leer je om het werk van begeleiders, binnen en buiten je eigen organisatie, op de kaart te zetten.

Aanmelden

Dus ben jij trots op je vak en wil je dat laten zien? Word dan ambassadeur in de gehandicaptenzorg! Werk je met complexe doelgroepen? Ook naar jou zijn we op zoek als ambassadeur van dit mooie vak! Aanmelden? Stuur vóór 11 juni je (korte) motivatiebrief naar Alice van der Heijden via ambassadeurs@bpsw.nl.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan naar Alice via 06-49312433. Of lees meer over de leergang Ambassadeurs gehandicaptenzorg.

Deel deze pagina via: