Naar hoofdinhoud Naar footer

Mis het niet - online congres Volwaardig leven

Gepubliceerd op: 02-11-2020

Leven zoals jij dat wilt. Hoe werk je daar samen aan met cliënten, naasten en medewerkers? Dat hoor en zie je op het online congres Volwaardig leven op 24 en 25 november. Twee dagen vol verhalen, mooie voorbeelden en inspiratie. Om samen meer passende en toekomstbestendige gehandicaptenzorg voor elkaar te krijgen.

Veelzijdig

Dagvoorzitter is presentator en journalist Gijs Wanders. Het belooft een veelzijdig en inspirerend congres te worden: we gaan in gesprek met minister Tamara van Ark en filosoof Bas Haring is een van de keynote sprekers.

Online ontmoeten en inspireren

Het online congres is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de gehandicaptenzorg: mensen met een beperking, hun familie en vrienden en (toekomstige) zorgmedewerkers. Tijdens het congres staat online ontmoeten en inspireren centraal. We delen de eerste resultaten van het programma Volwaardig leven en laten zien hoe we verder gaan.

Kleine en grote groepen

Het congres is verdeeld in vier dagdelen met inspirerende lezingen voor grote groepen en interactieve sessies voor maximaal twintig personen. Meld je aan voor een sessie of lezing over bijvoorbeeld levensloopbegeleiding voor mensen met autisme, liefdevolle zorg of belevingsleren. Of kies voor interprofessioneel keuzeonderwijs, innovatieve ideeën voor persoonsgerichte zorg, een handreiking technologie voor cliëntenraden, een tekenlab of een sessie over het zorgtestament. Voor iedereen is er een passend en afwisselend programma.

Mis het niet en meld je snel aan!

Wil jij geïnformeerd worden of meepraten over toekomstbestendige gehandicaptenzorg, meld je dan nu aan, dan zien we je op 24 en 25 november!

Praktische informatie

  • Datum: 24 en 25 november 2020
  • Organisator: ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
  • Locatie: online
  • Aanmelden: meld je aan via deze link
  • Kosten: gratis

Deel deze pagina via: