Naar hoofdinhoud Naar footer

Word jij ambassadeur in de gehandicaptenzorg?

Gepubliceerd op: 17-04-2024

Ben jij een gedreven professional die begeleider gehandicaptenzorg het mooiste vak van de wereld vindt? Wil je dat ook graag laten zien en horen? En ben jij agogisch opgeleid of heb je een opleiding als verzorgende of verpleegkundige? Dan is de leergang Ambassadeurs gehandicaptenzorg van de BPSW en de V&VN echt iets voor jou.

De leergang biedt je de mogelijkheid om collega’s met verschillende achtergronden te  ontmoeten en kennis en ervaring met hen uit te wisselen. Ook ga je je verdiepen in diverse actuele thema’s, krijg je presentatie- en mediatraining én leer je effectief om te gaan met (sociale) media. Verder leer je netwerken, lobbyen en onderhandelen. Al gedurende de leergang bouw je aan een krachtig netwerk met mensen die lokaal regionaal en landelijk invloed hebben. Zo leer je om het werk van begeleiders, binnen en buiten je eigen organisatie, op de kaart te zetten. Dus ben jij trots op je vak en wil je dat laten zien, word dan ambassadeur in de gehandicaptenzorg!

Voor wie?

 Deze leergang is bedoeld voor zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg die:

  • Hun stem willen laten horen binnen jouw organisatie, samenwerkingsverband of beroepsvereniging.
  • Tijd en energie willen investeren om ambassadeur te worden
  • Gecoacht willen worden
  • Willen leren om helder te communiceren
  • Willen leren om jouw visie te verwoorden
  • Andere mensen willen enthousiasmeren en inspireren.

Wat leer je?

De leergang biedt je de mogelijkheid om collega’s met verschillende achtergronden te  ontmoeten en kennis en ervaring met hen uit te wisselen. Ook ga je je verdiepen in diverse actuele thema’s, krijg je presentatie- en mediatraining én leer je effectief om te gaan met (sociale) media. Verder leer je netwerken, lobbyen en onderhandelen. Al gedurende de leergang bouw je aan een krachtig netwerk met mensen die lokaal regionaal en landelijk invloed hebben. Zo leer je om het werk van begeleiders, binnen en buiten je eigen organisatie, op de kaart te zetten. Dus ben jij trots op je vak en wil je dat laten zien, word dan ambassadeur in de gehandicaptenzorg! Lees hier meer over de leergang.

Nieuwsgierig geworden?

Download onderaan de pagina het pdf 'Leergang ambassadeurs voor begeleiders; samen staan voor je vak!' voor meer informatie en voor het aanmelden. 

Downloads

Deel deze pagina via: