Naar hoofdinhoud Naar footer

Burendag, want samen kan je veel

Buurtparticpatie is geen begrip. Het is doen!

Het was 1 groot feest 

burendag-blog-door-bianca.jpg

Om 8 uur beginnen de voorbereidingen van de laatste puntjes. Flyers waren al gelopen door de cliënten, aanmeldingen waren al binnen, taarten waren al gebakken en alles voor de barbecue staat klaar. Om 16:30 verzamelen de eerste cliënten buren en begeleiders. De buurt omarmt ons. 

'Burendag. De dag, waarbij we samen kunnen vieren onze dankbaarheid kunnen tonen en we verwend worden omdat wij(70 cliënten de zogenoemde complexe zorg) worden ervaren als geweldige buren.'

We verkopen onze prachtige zelfgemaakte producten, buren zetten ons in het zonnetje met plantjes, potjes en nog veel meer waar wij weer activiteiten van maken. En wij? Wij bieden een heerlijke taart met koffie gemaakt door de cliënten en aansluitend genieten we van een heerlijke bbq met muziek verzorgd door cliënten en begeleiders. 

De warme woorden en liefde van de buurt is zichtbaar en complimenten worden gestrooid. Je ziet cliënten groeien en ook het samen zijn maakt weer een sprong. Onze geweldige buren, cliënten en begeleiders zien en ontmoeten elkaar als mens en brengen elkaar menselijke waardering. Daarnaast hebben we al veel vrijwilligers en samenwerkingen met de buurt die vandaag een extra moment van waardering krijgt. 

burendag-blog-door-bianca-2.jpg

Deel deze pagina via:

Contactpersonen