Naar hoofdinhoud Naar footer

Podcastserie Studio LVB van Middin

Middin heeft gisteren de nieuwste aflevering van de podcastserie van Studio LVB gepubliceerd. Deze keer nemen naast medewerkers ook cliënten van Middin deel aan de gesprekken.

Zoals Timo en Corrie, die in de podcast 'Leven met een LVB' vertellen waar zij tegen aan lopen in hun leven. Andere besproken onderwerpen zijn stress bij clienten, seksueel misbruik, LVB en ggz, werk, eenzaamheid, risicovol gedrag, online gedrag en de rol van het netwerk. Ook Boris van der Ham (voorzitter van de VGN) is spreker in een aflevering die op 15 december verschijnt en die gaat over het meedoen in de samenleving voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Luister de nieuwste aflevering

Leven met een licht verstandelijke beperking is niet altijd makkelijk. Zeker niet in een maatschappij die steeds ingewikkelder wordt. Host Nathalie Koopman praat met Timo Holierhoek (in opleiding tot ervaringsdeskundige), Corrie van Bijnen en haar persoonlijk begeleider John Devilee. Corrie en Timo vertellen waar ze tegen aan lopen in hun leven en wat ze graag anders willen zien. John Devilee is begeleider bij Middin en vertelt wat hij tegenkomt tijdens zijn werk.

Luister de podcast 'Clienten over leven met een LVB' via:

Als je je abonneert, krijg je automatisch bericht als er een nieuwe aflevering online staat. Ook zijn reacties zeer welkom. Stuur je reactie naar Danielle Dijs, coördinator LVB bij Middin. 

Over Studio LVB

In Studio LVB draait het om de vraag: hoe bieden we mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) de juiste zorg en begeleiding zodat ze zich staande kunnen houden in een maatschappij die steeds ingewikkelder wordt? Medewerkers van Middin en samenwerkingspartnevrs delen hun kennis en ervaring. De eerste serie van 10 afleveringen is inmiddels ruim 2600 keer beluisterd

Deel deze pagina via: