Toon zoekbalkToon menu

Doe mee: fotowedstrijd Mentaal welbevinden 18/06/2014

Vind jij het belangrijk dat cliënten en zorgmedewerkers lekker in hun vel zitten? En hou je van foto's maken? Doe dan mee aan de Vilans fotowedstrijd Mentaal welbevinden 2014! Laat met jouw foto zien wat mentaal welbevinden voor jou inhoudt en zorg ervoor dat dit thema meer aandacht krijgt. Stuur je foto in via de website Zorg voor Beter (externe link). 

Prijsuitreiking

In september maakt Vilans de winnaar bekend. Deze ontvangt een Pluim-bon ter waarde van 100 euro. Ook zijn de ingezonden foto's te zien op kennisplein Zorg voor Beter en maakt Vilans een beeldset, waarmee zorgmedewerkers in de ouderen- en gehandicaptenzorg dit thema gemakkelijker kunnen bespreken.

Ouderen- en gehandicaptenzorg

Medewerkers uit de ouderen- en gehandicaptenzorg worden van harte uitgenodigd om mee te doen met de wedstrijd. Doe mee met jouw foto en nodig je netwerk uit!

Kijk op www.zorgvoorbeter.nl/welbevinden voor meer informatie over mentaal welbevinden in de zorg.

Specifiek voor de gehandicaptenzorg zijn we benieuwd naar de wijze waarop 'mentaal welbevinden' in de ondersteuning handen en voeten krijgt. We berichten hier graag over op het Kennisplein. Deel met ons je ervaringen en/of methodieken. Je kunt deze mailen naar l.bal@vilans.nl.