Toon zoekbalkToon menu

Vind jij onderzoek in onze sector nuttig? 16/11/2015

Panel Kennisplein GehandicaptensectorJe hebt je eerder opgegeven voor deelname aan ons panel. Heel fijn, want zo houden we contact met de belangrijkste mensen voor het Kennisplein: de professionals in de gehandicaptenzorg.

Via polls, stellingen en vragen polsen we je mening en checken we ideeën. Dit zal ongeveer 1 keer per maand zijn. Je krijgt een korte vraag of stelling voorgelegd en praat mee. Jouw mening telt!

We leggen je dit keer graag de volgende stelling voor:

{kgs20_toon_poll(66466)}

Eens? Met welke onderzoeken heb jij ervaring?

Ben je het eens met de stelling? Dan zijn we heel benieuwd naar de onderzoeken waar je ervaring mee hebt en wat je hiervan in je werk merkt. Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina! 

Wil je je mening toelichten? Ook dat kan met een reactie onderaan deze pagina.

Gewoon Bijzonder: het Nationaal Programma Gehandicapten

We stellen je deze vraag in het kader van het Nationaal Programma Gehandicapten: Gewoon Bijzonder. Daarin willen we met actieve kennisuitwisseling zorgen dat mensen met een (meervoudig) verstandelijke beperking (nog) betere zorg en ondersteuning krijgen.

Deelname panel

Het panel is een nieuw initiatief op het Kennisplein Gehandicaptensector en een belangrijke tool in het delen van kennis en ervaring met elkaar.

Wil je je uitschrijven voor deelname? Stuur dan een e-mail met vermelding van je naam en e-mailadres naar info@kennispleingehandicaptensector.nl met als titel 'Uitschrijven panel'.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.