Naar hoofdinhoud Naar footer

Wil jij meer leren over werken met data in de gehandicaptenzorg?

Gepubliceerd op: 02-06-2023

Data in de gehandicaptenzorg worden steeds belangrijker. We maken meer gebruik van technologie én er komen dus ook steeds meer data uit deze technologieën zoals apps, robots en zorgoproepsystemen. Maar wat kunnen we met deze data?

In het programma ‘Leren Werken met Data in de gehandicaptenzorg’, als onderdeel van de Toekomstagenda ‘Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking’ 2023-2026, gaan we leren hoe we kunnen gaan werken met data.

Welke data kunnen iets betekenen voor betere zorg en meer zelfredzaamheid voor de cliënt? En waar zijn die data? Hoe kunnen data het dagelijks werk van zorgmedewerkers prettiger, makkelijker en efficiënter maken? Wat is er op ICT en technisch gebied nodig zodat data echt meerwaarde gaan toevoegen? Vragen waar we de komende jaren samen antwoorden op gaan vinden. 

Dit doen we sectorbreed, samen met cliënten, zorgprofessionals, ICT-professionals, leveranciers, zorgaanbieders, onderwijs en alle overige belanghebbende partijen.  

Meld je aan 
Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Laat het hier weten.  

We nodigen je van harte uit dit bericht te delen met andere mogelijk geïnteresseerden in je netwerk, iedereen binnen de sector gehandicaptenzorg is welkom. 

Het programma ‘Leren Werken met Data in de gehandicaptenzorg’ wordt uitgevoerd door
academische werkplaats ZoTeG en Academy Het Dorp, in opdracht van het
Ministerie van VWS. Meer informatie over het programma vind je op de
website.

Bron

Stichting Academy Het Dorp

Deel deze pagina via: