Naar hoofdinhoud Naar footer

Droom komt uit: meedoen aan de Baalderborg Motorrun

Gepubliceerd op: 25-06-2019

Chris is helemaal gek van motorrijden. Alleen al van het geronk wordt hij enthousiast. Om mee te kunnen rijden op een trike of in een zijspan moet je wel grotendeels zelfstandig zijn. Helaas is Chris als EMB-cliënt volledig afhankelijk van derden….

Toch meedoen

Daarom bedenkt het team van de Baalderborg Groep samen met motorclub De Gasschoeve een oplossing. Op 11 mei gaat Chris net als vorig jaar in de bus mee achter de colonne aan. Maar dit jaar mag hij in de trike in plaats van ernaast. Alleen al van gedachte gaat hij uit zijn dak. Een paar sterke mannen tillen Chris vanuit zijn rolstoel op de trike. Tijd voor een fotomomentje. Chris kan zijn geluk niet op als de trike-rijder óók nog een aantal rondjes met hem over het terrein van de motorclub rijdt.

Dat smaakt naar meer

De trike-rijder is zo enthousiast bij het zien van de foto’s, dat hij in het najaar nog een rondje met Chris wil doen op het terrein van de motorclub. Begeleider Jeanet Meijering: ‘Wie wordt hier nu niet gelukkig van. Ik als begeleider was tot tranen toe geroerd.’

Doe mee aan de Verhalenwedstrijd Geluksmomenten

Dit verhaal van begeleider Jeanet Meijering van de Baalderborg Groep is een van de inzendingen voor de Verhalenwedstrijd Geluksmomenten.

Jij kunt ook meedoen en kans maken op een waardebon van € 50,-. Laat ons mooie voorbeelden weten van geluksmomenten voor cliënten (in tekst, foto, film, tekening (met korte toelichting)). Vilans organiseert deze verhalenwedstrijd om goede voorbeelden te verzamelen van persoonsgerichte zorg. Kijk voor meer informatie op Vilans.nl

Deel deze pagina via:

Taal

Nederlands