Naar hoofdinhoud Naar footer

Innovatie is een aanvulling op persoonlijke begeleiding

Gepubliceerd op: 20-06-2022

Sonja is een innovatieve begeleider die MijnEigenPlan bij haar dagelijks werk gebruikt. MijnEigenPlan is een online omgeving en app waarmee cliënten en begeleiders worden ondersteund op het gebied van structuur, zelfredzaamheid, emotieregulatie en motivatie. MijnEigenPlan is getest in het Fieldlab Gehandicaptenzorg.

YouTube video thumbnail

Bekijk hierboven het interview met Sonja. 

Ik hou van innoveren. Ik zie de toegevoegde waarde ervan in mijn dagelijks werk. Het is echt een aanvulling op de persoonlijke begeleiding die ik bied.

Sonja, Innovatieve begeleider

Fieldlab Gehandicaptenzorg

Het Fieldlab is een samenwerking tussen SizaPhiladelphia en ’s Heeren Loo. Ze stimuleren en ondersteunen bedrijven om samen met cliënten technologische innovaties te ontwikkelen voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en NAH. Uit de test blijkt bijvoorbeeld dat begeleiders door inzet van MijnEigenPlan gemiddeld bijna tien minuten per dag minder kwijt zijn om een bewoner te helpen met het aanbieden van structuur. En wel gemiddeld 12,5 minuten per dag minder om een bewoner te helpen bij het reguleren van de emoties.

  • Het volledige testrapport (pdf) van MijnEigenPlan vind je onderaan de pagina bij Downloads.

MijnEigenPlan

Wil je meer weten over MijnEigenPlan? Kijk dan op MijnEigenPlan.nl. Je kunt ook het webinar terugkijken. 

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Apps

Taal

Nederlands