Naar hoofdinhoud Naar footer

Inspiratiekaarten

Gepubliceerd op: 30-11-2021

Zonder Stempel heeft een set inspiratiekaarten ontwikkeld om aandacht te besteden aan seksuele diversiteit binnen jouw organisatie. Je kunt de kaarten gebruiken om seksuele diversiteit en genderidentiteit bespreekbaar te maken. Ze bevatten praktische tips en voorbeelden om direct mee aan de slag te gaan.

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen ook lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en/of intersekse (LHBTI) zijn. Jessica Maes van Zonder Stempel ziet in Nederland al goede voorbeelden waarmee begeleiders, cliënten, organisaties het LHBTI thema bespreekbaar maken. Naast alle goede voorbeelden hoort ze ook vaak de vraag: “Hoe kunnen we met dit thema aan de slag?”. Het pakketje LHBTI & LVB inspiratiekaarten biedt antwoord. 

Denk met ons mee

Heb je zelf een interessant project, methode, spel? Stuur een mail naar info@zonderstempel.nl. Aan de hand van jouw inbreng maken we nieuwe inspiratiekaarten.

Deze huidige inspiratiekaarten zijn een selectie van de methodes uit de instrumentenbox seksuele diversiteit. Bekijk de volledige box.

Lees ook over seksuele diversiteit:

Downloads

Deel deze pagina via:

Taal

Nederlands