Naar hoofdinhoud

Webinar: ‘Ça va?' over onderzoek naar kwaliteitsvolle interacties

Startdatum

19-01-2023 12:30

Einddatum

19-01-2023 13:00

Het project ‘Ça va?’ onderzoekt sociale interacties tussen begeleiders en cliënten met een ernstig of diep verstandelijke beperking. Het doel is om erachter te komen hoe de interacties nóg kwaliteitsvoller kunnen worden gemaakt om zo het welzijn van cliënten te vergroten. Tijdens de webinar wordt er stilgestaan bij de meerwaarde van het onderzoek en er is ruimte voor vragen.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 19 januari
  • Tijdstip: van 12:30 tot 13:00 uur
  • Kosten: gratis
  • Locatie: online
  • Organisator: het project ‘Ça va?'
  • Aanmelden: dat kan via deze pagina

Om in kaart te brengen hoe de interacties kwaliteitsvoller te maken, is er een vragenlijst gemaakt die de kwaliteit van de interacties tussen een begeleider en een cliënt evalueert en vraagt naar factoren die dat zouden kunnen beïnvloeden. Met de kennis daarvan kunnen er in een volgend onderzoek interventies worden ontwikkeld om de kwaliteit te verbeteren. 

Alle begeleiders die werken in een voorziening met een dagopvang en/of verblijf voor personen met een ernstig of diep verstandelijke beperking mogen aan het onderzoek meedoen. Elke deelnemer maakt kans op een van de 20 Kadonation-cadeaubonnen ter waarde van €20. Je kan meedoen aan het onderzoek door op de link te klikken.

Neem voor vragen over het onderzoek contact op met gilles.droogmans@kuleuven.be.

Type evenement

Online

Aanmelden

Aanmelden kan via de link

Deel deze pagina via: