Naar hoofdinhoud Naar footer

Gewoon Bijzonder nieuwsbrief-special

Gepubliceerd op: 17-02-2023

Op 2 februari 2023 hebben onze nieuwsbrief-leden dé nieuwsbriefspecial van Gewoon Bijzonder ontvangen.

In dé exclusieve nieuwsbrief, die geheel gewijd is aan Gewoon Bijzonder, hebben we een selectie gemaakt van relevante en aantrekkelijke onderwerpen. Zo hebben we een aantal bijzondere onderwerpen in de spotlight gezet. Denk aan: ‘wat als ik er niet meer ben,’ of ‘aan de slag met innovaties rondom vrijwillige zorg.’

Wil jij ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, nieuws, evenementen of kennisproducten binnen het programma Gewoon Bijzonder? Abonneer je dan op onze digitale nieuwsbrief en ontvang ook de nieuwsbrief-special. 

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Gewoon Bijzonder

Gewoon Bijzonder, het Nationaal Programma Gehandicapten, wil betere zorg en ondersteuning realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Dit programma is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen ZonMw (zij regisseren het programma) en Kennisplein Gehandicaptensector, die de kennis en informatie voor jou beschikbaar maakt.

Ga naar Gewoon Bijzonder 

Onderzoeksnetwerken

Betere zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel is voor Gewoon Bijzonder heel belangrijk. Daarom is in het onderzoeksnetwerk onderzoekers, professionals en cliënten samen aan onderzoek en producten voor mensen met een beperking opgenomen.

Bekijk hier de diverse onderzoeksnetwerken.

Deel deze pagina via: