Naar hoofdinhoud Naar footer

Heb je onze nieuwsbriefspecial over Digitale Zorg al gelezen?

Gepubliceerd op: 16-03-2023

In de exclusieve nieuwsbrief, met het thema digitale zorg, worden artikelen uitgelicht uit het driejarig programma Innovatie-Impuls. Wat lees je zoal in deze editie? Van implementatie-aanpak tot resultaat, diverse tips, hoe cliënten te betrekken en wat heb je nou aan technologie als cliënt of zorgprofessional?

Heb je deze nieuwsbrief-special nog niet ontvangen? Klik dan hier.

Onze nieuwsbrief en specials ontvangen?

Wil jij ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, actuele informatie, bijeenkomsten of kennis van en over de gehandicaptensector? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Naast onze reguliere nieuwsbrief (tweewekelijks) ontvang je dan ook de nieuwsbrief-specials. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Innovatie-Impuls

In de gehandicaptenzorg zijn veel mooie initiatieven voor technologische innovatie. De Innovatie-impuls was onderdeel van het programma Volwaardig Leven van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Met de Innovatie-impuls Gehandicaptenzorg hebben Academy het Dorp en Vilans tussen 2019 en 2022 tips, handreikingen en succesverhalen verzameld en verspreid, zodat het voor cliënten en zorgverleners gemakkelijker wordt om (zorg)technologie toe te passen in de zorg. Zij deden dat samen met maar liefst 26 gehandicaptenorgansisaties, adviseurs, experts en veldspecialisten.

Het Kennispleingehandicaptensector geeft je de mogelijkheid om op thema te selecteren. Eén van de thema’s is gericht op Digitale Zorg. Hier vind je nog meer tips, tools en informatie over technologie in de gehandicaptenzorg én een rechtstreekse ingang naar de Innovatie-Route: een tool die je stapsgewijs ondersteunt bij het implementeren van zorgtechnologie met daarbij hulpmiddelen en verhalen uit de praktijk.

Lees meer

Deel deze pagina via: