Naar hoofdinhoud Naar footer

Vragenlijst: kennisdeling over persoonsgerichte zorg

Gepubliceerd op: 26-10-2021

De afgelopen twee jaar heeft Vilans samengewerkt met een aantal zorgorganisaties aan het toekomstbestendiger én persoonsgerichter maken van de gehandicaptenzorg.

Het programma, genaamd Begeleiding à la carte, heeft gezorgd voor veel nieuwe kennis en praktijkervaring wat met de gehele sector gedeeld kan worden. Of en hoe deze kennis en ervaringen over persoonsgerichte zorg zijn uitgewisseld in de gehandicaptensector, wordt op dit moment onderzocht vanuit Vilans. Daarom wordt er een vragenlijst verspreid onder mensen die zich in hun werk bezighouden met persoonsgerichte zorg in de gehandicaptensector. Zo hopen wij in de toekomst zoveel mogelijk impact te kunnen maken.

Vragenlijst

U kunt ons helpen door deze korte vragenlijst in te vullen over kennisdeling over persoonsgerichte zorg en hoe Begeleiding à la carte daar aan heeft bijgedragen. 

  • Waarom: om inzicht te krijgen in kennisdeling over persoonsgerichte zorg en Begeleiding à la carte.
  • Hoe: door middel van een vragenlijst die ongeveer 5 minuten van uw tijd kost. 

Vul de vragenlijst in

Voor wie

Voor werknemers in de gehandicaptensector die zich bezighouden met persoonsgerichte zorg. Maar niet alleen mensen die bekend zijn met Begeleiding à la carte kunnen ons waardevolle inzichten geven. Ook als u nog nooit van dit programma heeft gehoord, hebben wij iets aan uw antwoorden. Werknemers van Vilans en werknemers van het ministerie van VWS nemen wij daarentegen niet mee. Zij hebben namelijk een sturende en/of organiserende rol gehad in het project.

Wellicht heeft u deze vragenlijst al een keer ingevuld naar aanleiding van uw inschrijving voor het congres Volwaardig leven. In dat geval hoeft u deze niet nog een keer in te vullen.

Alvast bedankt voor uw deelname! 

Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u mailen naar m.jochemsen@vilans.nl.

Deel deze pagina via: