Toon zoekbalkToon menu

Webinar: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen? 08/01/2016

Mag een mantelzorger bij zijn naaste insuline spuiten en medicijnen toedienen? Of mag een mantelzorger de tillift van het verpleeghuis gebruiken om zijn naaste in bed te helpen?  Wie is er dan aansprakelijk? En hoe ga je daarmee om als beroepskracht?

 

vrouw kind mantelzorgOp 2 februari organiseert In voor Mantelzorg hierover het webinar: Grenzen verleggen: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen?

Cecil Scholten en Anita Peters, programmaleiders van In voor Mantelzorg, bespreken deze en andere vragen over regels bij samenwerking tussen informele en formele zorg. Ze bieden duidelijkheid over wat er wel en niet mag en wie waarvoor verantwoordelijk is.

Daarbij zoomen ze in op de uitvoering op de werkvloer en de visie van de organisatie en bespreken ze valkuilen en dilemma’s uit de praktijk. Ook horen ze graag jouw ervaringsverhalen.

Over het webinar

Datum en tijd: dinsdag 2 februari 2016 van 12.00 uur  tot 12.45 uur.
Hoe en waar: Een  webinar is een online presentatie die u live kunt volgen op uw eigen computer. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de spreker. Het enige wat nodig is: een internetverbinding en een headset of 'oortjes' voor het geluid.
Kosten en inschrijven: Deelname is gratis.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf snel in!

Meer over mantelzorg