Toon zoekbalkToon menu

Nieuw platform voor vragen uit de gehandicaptenzorg 03/01/2017

Werk je in de gehandicaptenzorg en heb je een vraag waarop collega's in het land misschien antwoord hebben? Stel je vraag! Of help anderen en deel jouw tips en kennis via Goede vragen uit de zorg.

Vragen gehandicaptenzorgUpdate 9/2/2018: Het vragenplatform is inmiddels niet meer bereikbaar. Op het nieuwe Kennisplein Gehandicaptensector vind je straks binnen de website een platform waar je vragen aan collega's kunt stellen.

Nieuwe manieren van kennis delen

Vilans werkt in het project ‘Innovatieve doorontwikkeling van de Kennispleinen’, aan nieuwe manieren van kennis delen tussen zorgmedewerkers. Eén van de ideeën is het platform: Goede vragen uit de zorg. Hier kan je gemakkelijk een vraag stellen, vragen beantwoorden maar ook aangeven hoe waardevol een antwoord is.

De meest gestelde vragen en de best gewaardeerde antwoorden, zetten we in spotlight! Laat zien waar jij verstand van hebt, en help zo je collega’s uit het hele land.

Test met ons mee

Om ons idee te testen hebben we het platform Goede vragen uit de zorg ontworpen. We horen graag wat jij er van vindt. Op basis van jouw reacties kunnen we het platform verbeteren.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.