Toon zoekbalkToon menu

Verstandelijke beperking

Een nieuw Kennisplein Gehandicaptensector 06/11/2018

Het Kennisplein Gehandicaptensector heeft een nieuwe website. Eentje die nog beter aansluit bij hoe jij informatie en kennis zoekt én deelt in je dagelijks werk.

Het kennisplein is er voor jou. Of je nu begeleider, gedragsdeskundige, onderzoeker, opleider of adviseur sociaal domein bent. We maken kennis landelijk beschikbaar, om de zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking te verbeteren. Want je begrijpt: daar doen we het allemaal voor!

Kennis laten stromen

Je kunt informatie en kennis halen, maar natuurlijk ook jouw ervaringen en kennis delen. Zo kan kennis stromen, zodat we er allemaal plezier van hebben. Op het kennisplein ontmoeten mensen elkaar en wisselen zij kennis en ervaring uit. Fysiek, tijdens bijeenkomsten, in netwerkbijeenkomsten of op de Kennismarkt. En natuurlijk ook digitaal. Kennis van iedereen, ook van jou. Want andere professionals hebben veel baat bij jouw input. Sterker nog … Zonder jou is er geen kennisplein. 

Jij bént het kennisplein!

Samen zijn we het kennisplein. Dus doen we een oproep aan jou: doe mee en laat je zien op het kennisplein!
Het kennisplein heeft al vele gezichten en dat van jou past er helemaal tussen. Laat jezelf zien en maak de verzameling compleet. Immers: samen zijn we het kennisplein. Meedoen is heel eenvoudig: 
•    Maak de volgende zin af ‘Ik ben het kennisplein, omdat …’  
•    Maak vervolgens een leuke selfie 
•    Stuur je foto en de zin naar info@kennispleingehandicaptensector.nl* 
•    Je kunt je bijdrage ook op social media delen via Facebook, Twitter of I class="btn btn-content"nstagram. Vermeld daarbij de hashtag #ikbenhetkennisplein*

Lees meer over #ikbenhetkennisplein

*Als je meedoet, geef je ons automatisch toestemming om je naam, foto en uitspraak te delen via de kanalen van het Kennisplein Gehandicaptensector.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.