Toon zoekbalkToon menu

Terugblik EMB Congres 2019: Briljant! Samen schitteren voor EMB 03/04/2019

Op 21 maart 2019 vond voor de 9e keer het EMB congres plaats. Het jaarlijks terugkerende evenement van het Platform EMG, waar meer dan 450 bezoekers waaronder professionals en ouders elkaar ontmoeten en actief kennis delen.

gehandicaptenzorg-emb-congresHet thema van de dag was dit jaar: ‘Briljant! Samen schitteren voor EMB’. Tijdens het congres schitterden de bezoekers samen omdat zij trots zijn op hun vak en op de mooie briljantjes die het met zich meebrengt. Er zijn vele momenten waar je trots op kunt zijn. Trots op wat je doet en op wat je samen doet. Het gaat om het schitterende samenspel in je groep, met de cliënt, samen met ouders en verwanten. 

Bekijk de twee video's voor een sfeerimpressie van deze dag: 

https://www.youtube.com/watch?v=v7yWFwicyo8

https://www.youtube.com/watch?v=whVvyqGUW9A

Leidraad ‘EMB in het vizier’: bundeling van kennisproducten

Ook werd de leidraad ‘EMB in het vizier’ verspreid op het congres door middel van een QR-code. Door het scannen van de QR-code ontdek je de leidraad. De vindplaats met handige blogs, boeken, methodieken, inspirerende films en tips & tricks. De leidraad geeft je een overzicht van alle handige tools. Gebruik de leidraad om bekende kennisproducten snel te vinden, of om inspiratie op te doen met nieuwe producten. De leidraad is voor iedereen die betrokken is bij de ondersteuning aan mensen met EMB. 
gehandicaptenzorg-emb-congres

Workshops en presentaties

Het EMB Congres 2019 bestond uit inspirerende workshops en presentaties. Download hier de presentaties / workshops:

Save the date

Noteer alvast in je agenda: 26 maart 2020 is het volgende EMB Congres! 

sfeerimpressie-emg-congres
sfeerimpressie-emg-congres

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.