Toon zoekbalkToon menu

Deel jouw ervaring met zorgrobots 21/11/2018

Heb je binnen jouw organisatie ervaring met (zorg)robots?

social-robot-oproep-emb-gewoon-bijzonderRobotica in de zorg kent vele vormen. Denk bijvoorbeeld aan therapeutische robots, sociale robots en robots die ondersteunen bij bewegen of zelfs het slapen. Heb je binnen jouw organisatie ervaring met (zorg)robots? Of ben je aan het verkennen of robotica iets voor jouw cliënten kan betekenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op en deel jouw ervaringen of verwachtingen.  

Met behulp van een interview brengen we jouw kennis, ervaringen en verwachtingen in kaart en bundelen we op het Kennisplein. Hiermee willen we andere zorgorganisaties inspireren en uitwisseling stimuleren om zelf aan de slag te gaan met zinvolle inzet van robotica. 

 

Op de hoogte blijven

We hebben veel reacties van zorgorganisaties ontvangen. Het is daarom niet meer mogelijk om je op te geven voor een interview. De komende periode gebruiken we om een pagina over robotica te vullen op het kennisplein waarop kennis gedeeld kan worden. Wil je op de hoogte blijven of in het nieuwe jaar jouw ervaring delen? Stuur dan een mail berichtje naar: l.cornelisse@vilans.nl.

Praktische informatie

  • Voor wie: zorgorganisaties die ervaring hebben met robots of juist aan het verkennen zijn of robots kunnen bijdragen in de zorg.
  • Waar: interview bij jou op locatie of telefonisch
  • Wanneer: in november of december 2018 
  • Duur: +/- 1 uur

Meer weten?

Wil je meer informatie of komt een bezoek niet goed uit maar wil je wel jouw kennis uitwisselen? Neem dan ook contact op met Riske.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.