Toon zoekbalkToon menu

Seksualiteit

Datingsites en -bureaus voor mensen met een beperking

Een beperking en een liefde vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een lijst van datingsites en datingbureaus voor mensen met een beperking. Ben je op zoek naar een date? Via de links kom je op de datingsites, waar je kunt zoeken.

liefdeABCDate

ABCDate is voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking. Zij kunnen op deze website nieuwe mensen ontmoeten. Bijvoorbeeld om samen leuke dingen mee te doen, een hobby te delen, vrienden te maken of een relatie te zoeken.
Neem een kijkje op de website (onderdeel van Steffie)

Capido 

Capido.nl is een datingsite voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. In een veilige omgeving ontmoet je hier leuke mensen voor vriendschap, een date of een serieuze relatie.
Ga naar de website van Capido 

Dottie

Dottie is een Belgische sociale netwerksite voor mensen met een beperking.
Ga naar de website Dottie

Down Contact

Down Contact is een website, waarop mensen met het syndroom van Down eenvoudig contact met elkaar maken.
Ga naar de website van Down Contact

Hokjesdating

Hokjesdating is een contactsite voor iedereen die nieuwe mensen wil ontmoeten.  Met iedereen bedoelen we mensen met en zonder een beperking.
Ga naar de website Hokjesdating

Oog voor Liefde

Oogvoorliefde.nl is een datingsite voor singles met een beperking. Je kunt er chatten, foto’s bekijken, plezier hebben en zelfs kennis maken! Oog voor Liefde bestaat al sinds 2009.
Ga naar de website Oog voor Liefde.

Oog voor Vriendschap

Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Op het platform Oog voor Vriendschap voor mensen met een beperking kun je terecht voor nieuwe vriendschappen en wekelijkse online events.
Ga naar de website Oog voor Vriendschap.

Stichting Philia

Stichting Philia brengt mensen met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking met elkaar in contact.
Ga naar de website van Stichting Philia

Uniek en Romantiek

Uniek en Romantiek koppelt mensen met een verstandelijke beperking aan elkaar tijdens een romantische date. En dit is voor iedereen in heel Nederland! Neem een kijkje op de site voor de volgende datingronde of op de Facebookpagina

UniekDating

UniekDating is een relatiebemiddelingsbureau voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar, oftewel Unieke mensen! Wij bieden deze doelgroep de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken en onder begeleiding te daten of vriendschappelijk contact te leggen.
Ga naar de website UniekDating

Updating

Updating is een bemiddelingsbureau voor relaties en vriendschappen gericht op mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme en niet aangeboren hersenletsel in West-Friesland.
Ga naar de website van Updating

Zonder Stempel COC

Zonderstempel.nl is een site voor alle LHBT’s met een verstandelijke beperking. LHBT wil zeggen Lesbisch, Homo, Bi of Transgender.
Ga naar de website Zonder Stempel COC

Lees meer over dating en een verstandelijke beperking