Naar hoofdinhoud Naar footer

Platform Sociale netwerken

Gepubliceerd op: 12-01-2024

Mensen met beperkingen helpen bij het opbouwen en versterken van hun sociale contacten, dat is het doel van het Platform Sociale netwerken. Iedereen die zich hierbij betrokken voelt kan zich aansluiten bij het Platform.

Via het Platform kunnen we kennis en ervaring met elkaar delen en ervoor zorgen dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Sinds de oprichting in 2000 heeft het Platform een vaste kern en een grote wisselende interessegroep. Het Platform komt gemiddeld zo'n vier keer per jaar bij elkaar.

Houd de agenda in de gaten voor de bijeenkomsten

Let op: bijeenkomsten van het Platform Sociale netwerken zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is wel verplicht.

Over Platform Sociale netwerken

Voor wie

Mensen die werken aan het bevorderen van maatschappelijke integratie van mensen met een beperking en hun ervaring en kennis willen delen. Het gezelschap is gevarieerd: mensen van zorgorganisaties, MEE-consulenten, ondersteuners die bezig zijn met sociale netwerken, docenten en studenten, medewerkers van kennisinstituten en anderen.

Resultaat

Delen van kennis en praktijkervaringen met het opbouwen, ondersteunen en in stand houden van een sociaal netwerk van mensen met beperkingen.

Inhoud

Deelnemers bepalen zelf de inhoud. Meestal nodigen we een of meer sprekers uit. We bespreken relevante onderwerpen zoals ondersteuning in en met de samenleving (inclusie). Het platform ‘bedruipt’ zichzelf. Vilans zorgt voor vergaderruimte. Het platform komt zo’n vier keer per jaar bij elkaar. Hans Kroon, Anne Wibaut, Inge Redeker en Hans van der Wielen gaan graag het gesprek met je aan. Neem daarvoor contact op met Inge Redeker via i.redeker@vilans.nl. Lees meer over Platform Sociale netwerken op de website.

Kosten

Deelname is gratis, aanmelden verplicht.

Downloads

Deel deze pagina via:

Contactpersoon