Naar hoofdinhoud Naar footer

Special Media Awards

Gepubliceerd op: 29-09-2023

De Special Media Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking.

Visie evenement

Het evenement ‘Special Media Awards’ draagt bij aan een mediawijze, inclusieve digitale samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking actief betrokken zijn. Met dit evenement laat de organisatie zien dat media maken plezier geeft, dat met de juiste inhoud er veel mogelijkheden zijn. Ze stimuleren de deelnemers actief deel te nemen aan de digitale wereld. En om mediawijzer te worden, zodat zij veilig gebruik kunnen maken van sociale media.

Tijdens het event brengen ze deelnemers samen laten ze hen kennismaken met elkaar. Daarnaast bieden ze met hun website, handvatten aan de deelnemers, zorgprofessionals en familie. Zodat zij samen een goede balans vinden tussen online veiligheid en vrijheid.

Digitale inclusie

Initiatiefnemer Sonja Heijkamp vertelt: “Ook mensen met een verstandelijke beperking zijn actieve mediamakers en hebben leuke accounts op sociale media. De Special Media Awards laten zien dat velen van hen over een flinke dosis digitale vaardigheden beschikken en wat de meerwaarde van media is. Zij zijn een inspiratiebron voor anderen”.

Portretten oud-winnaars

Bekijk hier de portretten van oud-winnaars. De portretten zijn gemaakt door KEITV in samenwerking met Joyce Graafhuis. 

YouTube video thumbnail
YouTube video thumbnail
YouTube video thumbnail

 Lees meer

Laatst bijgewerkt op: 06-09-2023

Deel deze pagina via: