Naar hoofdinhoud Naar footer

Datingsites en -bureaus voor mensen met een beperking

Gepubliceerd op: 23-06-2022

Een beperking en een liefde vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een lijst van datingsites en datingbureaus voor mensen met een beperking. Ben je op zoek naar een date? Via de links kom je op de datingsites, waar je kunt zoeken.

ABCDate

ABCDate is voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking. Zij kunnen op deze website nieuwe mensen ontmoeten. Bijvoorbeeld om samen leuke dingen mee te doen, een hobby te delen, vrienden te maken of een relatie te zoeken.

Capido 

Capido.nl is een datingsite voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. In een veilige omgeving ontmoet je hier leuke mensen voor vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Dottie

Dottie is een Belgische sociale netwerksite voor mensen met een beperking.

Down Contact

Down Contact is een website, waarop mensen met het syndroom van Down eenvoudig contact met elkaar maken.

Hokjesdating

Hokjesdating is een contactsite voor iedereen die nieuwe mensen wil ontmoeten.  Met iedereen bedoelen we mensen met en zonder een beperking.

Oog voor liefde

Oogvoorliefde.nl is een datingsite voor singles met een beperking. Je kunt er chatten, foto’s bekijken, plezier hebben en zelfs kennis maken! Oog voor Liefde bestaat al sinds 2009

Oog voor Vriendschap

Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Op het platform Oog voor Vriendschap voor mensen met een beperking kun je terecht voor nieuwe vriendschappen en wekelijkse online events.

Stichting Philia

Stichting Philia brengt mensen met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking met elkaar in contact.

Uniek en Romantiek

Uniek en Romantiek koppelt mensen met een verstandelijke beperking aan elkaar tijdens een romantische date. En dit is voor iedereen in heel Nederland! Neem een kijkje op de site voor de volgende datingronde of op de Facebookpagina

UniekDating

UniekDating is een relatiebemiddelingsbureau voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar, oftewel Unieke mensen! Wij bieden deze doelgroep de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken en onder begeleiding te daten of vriendschappelijk contact te leggen.

Updating

Updating is een bemiddelingsbureau voor relaties en vriendschappen gericht op mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme en niet aangeboren hersenletsel in West-Friesland.

Zonder Stempel COC

“Zonderstempel.nl” is een site voor alle LHBT’s met een verstandelijke beperking. LHBT wil zeggen Lesbisch, Homo, Bi of Transgender.

Dating voor gehandicapten

Deze dating website is speciaal opgericht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Vind een leuke vriendschap, date of serieuze relatie.

Ga naar de website 

Deel deze pagina via:

Contactpersonen

Soort

Tool

Taal

Nederlands