Naar hoofdinhoud Naar footer

Datingsites en -bureaus voor mensen met een beperking

Gepubliceerd op: 23-06-2022

Laatst bijgewerkt op: 05-04-2024

Een beperking en een liefde vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een lijst van datingsites en datingbureaus voor mensen met een beperking. Ben je op zoek naar een date? Via de links kom je op de datingsites, waar je kunt zoeken.

ABCDate

ABCDate is voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking. Zij kunnen op deze website nieuwe mensen ontmoeten. Bijvoorbeeld om samen leuke dingen mee te doen, een hobby te delen, vrienden te maken of een relatie te zoeken.

Neem een kijkje op de website van ABCDate (onderdeel van voorlichtingsprogramma Steffie)

Capido 

Capido.nl is een datingsite voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. In een veilige omgeving ontmoet je hier leuke mensen voor vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Ga naar de website van Capido

Dottie

Dottie is een Belgische sociale netwerksite voor mensen met een beperking.

Ga naar de website van Dottie

Oog voor liefde

Oogvoorliefde.nl is een datingsite voor singles met een beperking. Je kunt er chatten, foto’s bekijken, plezier hebben en zelfs kennis maken! Oog voor Liefde bestaat al sinds 2009.

Ga naar de website Oog voor Liefde

Stichting Philia

Stichting Philia brengt mensen met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking met elkaar in contact.

Ga naar de website van Stichting Philia

Uniek en Romantiek

Uniek en Romantiek koppelt mensen met een verstandelijke beperking aan elkaar tijdens een romantische date. En dit is voor iedereen in heel Nederland! Neem een kijkje op de website van Uniek en Romantiek voor de volgende datingronde of op de Facebookpagina van Uniek en Romantiek

UniekDating

UniekDating is een relatiebemiddelingsbureau voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar, oftewel Unieke mensen! Wij bieden deze doelgroep de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken en onder begeleiding te daten of vriendschappelijk contact te leggen.

Ga naar de website van UniekDating

Dating voor gehandicapten

Deze datingwebsite is speciaal opgericht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Vind een leuke vriendschap, date of serieuze relatie.

Ga naar de website van Dating voor gehandicapten

Meer over daten en een verstandelijke beperking

Meer weten? Lees meer over dating en een verstandelijke beperking

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan

Soort

Website

Taal

Nederlands