Naar hoofdinhoud Naar footer

Inspiratietool In gesprek over NAH-ervaringsdeskundigheid

Gepubliceerd op: 26-10-2023

Inspiratietool In gesprek over NAH-ervaringsdeskundigheid helpt je bij het voeren van het gesprek over NAH-ervaringsdeskundigheid en met hoe jij en je collega's hiervan kunnen leren. De tool geeft je tips en ideeën voor leerdoelen en werkvormen die je kunt gebruiken. Zo kun je zorgen voor situaties waarin professionals kunnen leren en ontwikkelen.

De inspiratietool hoort bij de video de (meer)waarde van werken met NAH-ervaringsdeskundigen. De video beschrijft het werk van een ervaringsdeskundige. Het doel is om de waarde van het samenwerken met ervaringsdeskundigen te laten zien. Daarnaast vergroot de video kennis over verschillende vormen van ervaringsdeskundigheid. Gebruik deze inspiratietool en de video daarom samen.

Inhoud inspiratietool NAH-ervaringsdeskundigheid

De inspiratietool bevat inhoudelijke informatie die je helpt in gesprek te gaan over de samenwerking met NAH-ervaringsdeskundigen. Je kunt de hele tool gebruiken of bepaalde opdrachten eruit halen. Dat kan zijn binnen het onderwijs. Maar bijvoorbeeld ook binnen een teamoverleg. Of in een sessie over ervaringsdeskundigheid.

Wil jij aan de slag met de video zodat anderen ervan kunnen leren? Dan is het belangrijk om te bepalen wat je professionals wil meegeven als zij de video gaan bekijken. 

Voor wie is de inspiratietool NAH-ervaringsdeskundigheid?

Deze inspiratietool is er voor verschillende professionals. Dit kunnen bijvoorbeeld teams binnen zorgorganisaties zijn. Of docenten en studenten in het onderwijs.

Ontwikkeling tool

Deze tool is ontwikkeld als onderdeel van het ZonMw-programma Gewoon Bijzonder/NAH in het vizier.

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Lesmateriaal

Taal

Nederlands

Organisatie / Uitgever

ZonMw

Programma's / projecten

Gewoon Bijzonder