Naar hoofdinhoud Naar footer

Wie zijn de ambassadeurs?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle ambassadeurs die zich voorstellen op het Kennisplein Gehandicaptensector. Deze ambassadeurs hebben de ambassadeursleergang gehandicaptenzorg afgerond. Ze zijn enthousiast over hun vak en vertellen daar graag over op hun eigen social kanalen zoals Instagram, maar ook op het Kennisplein.

De nieuwe ambassadeurs van de gehandicaptenzorg legden op 7 juni de meesterproef van de leergang Ambassadeurs Gehandicaptenzorg van de BPSW beroepsvereniging van professionals in sociaal werk en de V&VN beroepsvereniging Verzorgenden en Verpleegkundigen af. 

Bevlogen professionals uit de gehandicaptenzorg, die binnen en buiten de eigen organisatie kansen benutten om het werk van begeleiders op de kaart te zetten en te verbeteren. In de video vertellen ze over hun plannen, met mooie inspirerende verhalen over waar zij zich de komende tijd mee gaan bezighouden als ambassadeur. 

YouTube video thumbnail

Wie zijn de ambassadeurs?

Hieronder vind je de profielen van de ambassadeurs. Bekijk onder andere waar ze werken, welk thema ze zich op richten en klik door naar hun socials.