Naar hoofdinhoud Naar footer
jeroen-housmans

Jeroen Housmans

Expert Probleemgedrag bij CCE

Jeroen Housmans is programmaleider Gehandicaptenzorg en Meerzorg bij CCE, Centrum voor consultatie en expertise. Daarnaast is Jeroen als coördinator ook verantwoordelijk voor een aantal consultaties in de gehandicaptenzorg. Zijn jarenlange ervaring met de meest complexe casuïstiek en de kennis daarin opgedaan, zet hij in binnen diverse overleggen met branche- en kennisorganisaties maar ook met zorgkantoren en het ministerie van VWS.

Zijn professionele drijfveer is het verhogen van de kwaliteit van leven van mensen die afhankelijk zijn van langdurige zorg. “Om dat te bewerkstelligen denk ik mee over specifieke complexe zorgvraagstukken, maar ook over richtlijnen en beleid. Samenwerking staat daarbij altijd centraal. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen die er op gericht zijn om professionals zo goed mogelijk in staat te stellen het ingewikkelde en mooie werk te doen. Ik ervaar het als heel inspirerend om de kennis daarover met elkaar te delen en te zien dat het resultaten oplevert voor cliënten.”

CCE is partner van zorgprofessionals voor expertise over ernstig probleemgedrag bij mensen die langdurig en/of intensieve professionele zorg en ondersteuning nodig hebben. Als professionals dreigen vast te lopen en de kwaliteit van bestaan van de cliënt ernstig onder druk staat, zoeken professionals en CCE gezamenlijk naar nieuw perspectief.