Naar hoofdinhoud Naar footer

Leidraad ‘Perspectief op Persoonsgerichte zorg’

Gepubliceerd op: 26-06-2021

Op 25 juni vond bij de VGN de slotbijeenkomst plaats van de leidraad ‘Perspectief op Persoonsgerichte Zorg’. Op de bijeenkomst werden na een presentatie van het eindresultaat gezamenlijk de vervolgstappen voor de toepassing van de leidraad verkend. Het gaat om een instrument van geleverde zorg en de zorgprogramma’s te toetsen. Daarnaast is het een praktische gespreksleidraad.

YouTube video thumbnail

De leidraad ‘Perspectief op Persoonsgerichte Zorg’ beschrijft welke zorg- en dienstverlening nodig is, zodat mensen met complexe en intensieve zorgvragen hun leven kunnen leiden zoals zij dat willen. De leidraad bestaat uit een algemeen deel en vijf uitwerkingen.

Perspectief op Persoonsgerichte Zorg 

Meer informatie over de leidraad

Op de website van de VGN is het ook mogelijk om de andere leidraden te bekijken.

Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg

In het najaar wordt er verder gekeken naar de documenten als het gaat om de besluitvorming. Daarbij wordt er zowel gekeken naar goedkeuring van de stakeholders, een verkenning van de positionering van de leidraad in relatie tot het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg. Samen met de VGN-leden en de stuurgroep is er aandacht voor de toepassing van de leidraad in de praktijk.

Meer informatie:

Bron

VGN

Deel deze pagina via:

Contactpersoon