Toon zoekbalkToon menu

Agenda

Hier vind je bijeenkomsten die interessant zijn voor jou als zorgprofessional in de gehandicaptenzorg.

vrijdag 20 mei Online

Bijeenkomst Platform sociale netwerken - Impact van corona op sociale netwerken Hierbij nodigen we je uit voor een bijeenkomst van het platform sociale netwerken op 20 mei van 10.00 – 11.30 uur (online).

woensdag 25 mei Digitaal

Online event 'Anders besturen: van regeldruk naar regelgeluk Op woensdag 25 mei 2022 organiseert het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) vanuit het programma [Ont]regel de Zorg (ORDZ) een online event met als titel ‘Anders besturen: van regeldruk naar regelgeluk’. Tijdens dit event staat het thema regeldruk, of liever gezegd de aanpak ervan, centraal.

dinsdag 31 mei Doorn & Online

Netwerkbijeenkomst "Oog voor het sociale netwerk in onderzoek" Het is een bijeenkomst waar iedereen welkom is en kennis en ervaringen uitgewisseld worden. Komende maand heb je op 31 mei om 2 uur weer kans om er één bij te wonen. Je kunt gewoon thuis via je computer aansluiten. Wil je er bij zijn? Meld je aan via info@socialerelatiesenict.nl en wees welkom!!

zaterdag 04 juni Utrecht

Transcafé LVB Ook mensen met een licht verstandelijke beperking hebben soms transgender gevoelens. Speciaal voor jullie is er nu een ontmoetingsgroep.

maandag 06 juni

Prokkelweek 2022 In de Prokkelweek ontmoeten mensen met en zonder beperking elkaar. Door samen iets te doen, leer je elkaar beter kennen.

donderdag 09 juni

Webinar 'Breed kijken naar gezinnen waar ouders een LVB hebben' Dit webinar staat in het teken van de levensgeschiedenis van ouders. Hoe kan je ouders met een LVB begeleiden vanuit compassie, met oog voor wat zij al hebben meegemaakt?

vrijdag 17 juni Otterlo

Symposium Zorgen voor de dood De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving biedt inspiratie voor een beter en vroegtijdiger gesprek over de dood in de zorg.

dinsdag 21 juni Digitaal

Twinkelsessie Buurtcirkel Kom naar de Twinkelsessie: Verbinding in de wijk met Buurtcirkel

zondag 26 juni Nieuwegein

De Grote Samenspeeldag Hou je van spelen, dansen, knutselen, lol en muziek maken? Kom dan zondag 26 juni naar De Grote Samenspeeldag op Fort de Batterijen in Nieuwegein. De Grote Samenspeeldag is het leukste festival voor kinderen met én zonder beperking vanaf 6 jaar.

maandag 27 juni Nieuwegein

Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022 'Innovatie en het gebruik van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg' #InZo2022. Voorinschrijving gestart!

woensdag 29 juni Amersfoort & online

Congres Trauma bij mensen met een verstandelijke beperking Mensen met een verstandelijke beperking zijn gevoelig voor psychisch trauma. Toch is dit trauma lastig te herkennen, omdat de uitingen hiervan vaak worden toegeschreven aan de verstandelijke beperking.

dinsdag 05 juli Zwolle

Masterclass Gehandicaptenzorg Leer alles over gezondheidsproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking

zaterdag 10 september Zoetermeer

Transcafé LVB Ook mensen met een licht verstandelijke beperking hebben soms transgender gevoelens. Speciaal voor jullie is er nu een ontmoetingsgroep.

dinsdag 11 oktober Digitaal

Cultuursensitief werken, Webinar In de webinar Cultuursensitief werken staat deze vraag centraal. Het doel is tweeledig. Ten eerste wordt besproken welke invloed cultuur en levensbeschouwing hebben op jouw werk. Ten tweede worden tips gegeven hoe jij daar in de praktijk mee om kunt.

zaterdag 17 december Amsterdam

Transcafé LVB Ook mensen met een licht verstandelijke beperking hebben soms transgender gevoelens. Speciaal voor jullie is er nu een ontmoetingsgroep.