Toon zoekbalkToon menu

Coronavirus

Samen in gesprek over het coronavirus en de gehandicaptenzorg 08/04/2020

Wat weet jij over het coronavirus? Welke tips, (voorlichtings)materialen en maatregelen ken jij? Wat helpt jou als begeleider om in deze situatie overeind te blijven en cliënten zo goed mogelijk te beschermen? Beantwoord de vragen in de Zorgdialoog App en ga erover in gesprek met collega’s in de sector.

https://www.youtube.com/watch?v=CuJE578EJog

Kom je er niet uit? Bij elke vraag kun je doorklikken naar uitgebreide informatie op het Kennisplein Gehandicaptensector. 

Individueel of in je team 

Wil jij jouw kennis over het coronavirus vergroten? Simpel en snel?  Download de Zorgdialoog App. Het werkt heel simpel: je gebruikt de app voor jezelf of met je team. Je antwoord op de vragen deel je in een chat. Zo kun je samen in gesprek. Deel je kennis, als begeleider ben je een onmisbare bron voor waardevolle kennis.  

gehandicaptenzorg-kennisplein-gehandicaptDownload de app  

De app is te downloaden via Google Play en ook in de Appstore van Apple

Over de app 

zorgdialoog-app-gehandicapten-gehandicaptenzorgDe Zorgdialoog App is overzichtelijk opgebouwd aan de hand van thema’s. Zo kun je simpel en snel jouw kennis over werken in de gehandicaptensector vergroten. ‘Coronavirus en de gehandicaptenzorg’ is, naast ‘omgaan met verward gedrag’, het tweede thema waarmee je in de app aan de slag kunt. De Zorgdialoog App is samen met bezoekers van het Kennisplein getest en verder ontwikkeld. Samen maken we de zorg voor cliënten nog beter! 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.