Toon zoekbalkToon menu

Voorstel 'Ik heb hersenletsel, zie je het aan mij?' gekozen als werkplaats NAH 26/11/2014

Het projectvoorstel 'Ik heb hersenletsel, zie je het aan mij?' is gekozen als werkplaats NAH en mag aan de slag met het thema 'De cliënt in zijn kracht - actieve ondersteuning van mensen met NAH'! Op het Kennisplein NAH is een geldbedrag van € 8.000,- beschikbaar, waarvoor voorstellen konden worden ingediend. We mochten 16 voorstellen ontvangen!
Het winnende voorstel is verbonden  met onderzoekslijn NA(H)-zorg op maat van het lectoraat Klantperspectief in Ondersteuning van Hogeschool Windesheim Flevoland te Almere.

Het was voor de jury moeilijk om een keuze te maken uit de inzendingen, want er zaten erg sterke voorstellen tussen. Wat bij dit project de doorslag gaf is dat het inspeelt op een actueel onderwerp en praktisch inzetbaar is. Einddoel van de gekozen werkplaats  is het opleveren van een laagdrempelig werkplaatsproduct dat kan worden ingezet bij de deskundigheidsbevordering van wijkteams en wijkverpleegkundigen in de herkenning en ondersteuning van  mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten.

'Ik heb hersenletsel, zie je het aan mij?'

Werkplaats NAH 'Ik heb hersenletsel, zie je het aan mij?' ontvangt de € 8000,- om met het project aan de slag te gaan. Het Kennisplein Gehandicaptensector biedt procesbegeleiding bij de uitvoering van de werkplaats en zorgt voor communicatie over en gerichte verspreiding van het ontwikkelde product. Houd het Kennisplein in de gaten voor ontwikkelingen rondom deze werkplaats!

Meer informatie over de werkplaats NAH