Toon zoekbalkToon menu

Zó werkt zorg in Nederland 28/11/2014

Zo werkt de zorg

Op 28 november verschijnt het boek ‘Zo werkt de zorg. Kaartenboek Gezondheidszorg – editie 2015’. Het boek brengt voor zorgprofessionals in kaart wie wat doet in de zorg, wie wat betaalt en welke wetten wat regelen. En hoe dat zit vanaf 1 januari 2015. Het is ontwikkeld door VvAA en De Argumentenfabriek in samenwerking met onder andere Vilans. 

Kaartenboek Gezondheidszorg

In het Kaartenboek Gezondheidszorg vind je onder meer welke vier wetten de basis voor het Nederlandse zorgstelsel vormen (ZVW, WMO, Jeugdwet en de wet voor langdurige zorg), hoe de geldstromen lopen in de curatieve zorg en wat precies per wet is vastgelegd voor zorgverzekeraars. In één oogopslag vind je antwoorden op veel vragen rondom het zorgstelsel.

Koop het boek met korting

Het boek is te bestellen via De Argumentenfabriek.nl, via Bol.com en via Managementboek.nl. Vanaf 29 november is het ook verkrijgbaar in de lokale boekhandel. Met onze kortingsbon krijg je € 7,50 korting bij aankoop via de boekwinkel. Je betaalt dan € 17,50 in plaats van € 25,-. Print de kortingsbon (pdf) en lever deze in bij je boekhandel. De korting geldt niet voor online bestellingen.