Toon zoekbalkToon menu

EMB Congres 2015: aanmelden is nog mogelijk! 03/02/2015

Het EMB Congres is hèt jaarlijks terugkerende evenement van het Platform EMG, waar professionals en ouders elkaar ontmoeten en actief kennis delen. Op donderdag 19 maart 2015 wordt het voor de vijfde keer georganiseerd. Aanmelden kan nog!

Inhoud EMB Congres

Dit jaar is het thema: ‘TOPzorg voor lichamelijk en psychisch welbevinden’. Het congres staat in het teken van de behoeften van personen met EMB en hoe wij, als professional of ouder ten behoeve daarvan op een zo goed mogelijke manier kunnen handelen. Dat gaat over behoeften als een goede nachtrust, gezond eten en drinken, zo min mogelijk pijn hebben en fitheid, met bewegen waar mogelijk. Maar het gaat verder: denk ook aan de behoefte aan een passende en zinvolle daginvulling en een sociaal netwerk.

Informatiemarkt

Ook dit jaar is er weer een informatiemarkt op het EMB Congres. Heb je belangstelling voor een stand op de markt? Op de website van Platform EMG (externe link) vind je meer informatie en kun je je aanmelden

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het congres vind je op de website van Platform EMG (externe link). Aanmelden kan via de website van het EMB congres (externe link). Als jouw organisatie donateur is van het Platform EMG ontvangen vier medewerkers een korting van 50%.

> Ga naar cliëntgroep EMB