Toon zoekbalkToon menu

Nog enkele plaatsen vrij VGN-masterclass 'Wetenschappelijk onderzoek' 14/01/2015

Wetenschappelijk onderzoek levert een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de gehandicaptenzorg. Zonder onderzoek hadden we bijvoorbeeld nooit geweten hoe we mensen met ernstige meervoudige beperkingen een actief dagprogramma kunnen bieden. Of hoe we mensen met een zintuiglijke beperking adequaat kunnen begeleiden. Deze informatie draagt bij aan de kwaliteit van leven van cliënten. En daar gaat het om in de gehandicaptensector.

Masterclass  'Wetenschappelijk onderzoek in de gehandicaptenzorg' 

In de masterclass 'Wetenschappelijk onderzoek in de gehandicaptenzorg' van de VGN leren deelnemers stap voor stap een gedegen, kansrijk onderzoeksplan op te stellen en uit te voeren. Als je nog wilt deelnemen, dan kan dat nog. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Voor wie

De masterclass is bedoeld voor hbo’ers en academici die hun kennis over onderzoek willen opfrissen om daadwerkelijk onderzoek te gaan doen. Dat kunnen zowel starters in onderzoek zijn als mensen die al beschikken over enige onderzoekservaring.

Wanneer

De masterclass start op donderdag 22 januari en bestaat uit zeven cursusdagen in de periode januari 2015 – november 2015 en twee terugkomdagen in maart en juni van 2016.

Meer lezen en aanmelden kan via de website van de VGN (externe link)