Toon zoekbalkToon menu

Opleiding interdisciplinair postgraduaat deskundige NAH 13/07/2015

Het academiejaar 2014-2015 was de start voor het interdisciplinair postgraduaat deskundige niet-aangeboren hersenletsel van de Hogeschool PXL (in samenwerking met UC Leuven-Limburg). Volgend academiejaar (2015-2016) zal de opleiding opnieuw georganiseerd worden.

Opleiding niet-aangeboren hersenletsel nah

Gespecialiseerde zorgverlener

De doelstelling van de opleiding is de zorgverlener meer gespecialiseerde (verbredende en verdiepende) evidence-based kennis, vaardigheden en attitudes te laten verwerven in diverse aspecten van de zorg en begeleiding voor personen met NAH. Dit moet de zorgverlener in staat stellen een persoon met NAH kwaliteitsvol te begeleiden in de verschillende fases van het zorgtraject vanuit een holistische visie.

Deze visie vertrekt vanuit de noden van de persoon met NAH en zijn omgeving en is gericht op maximale participatie in de maatschappij met nadruk op een interdisciplinaire benadering.

Meer informatie over de opleiding vind je in de folder Interdisciplinair postgraduaat deskundige NAH (pdf).

Voorinschrijven opleiding

Indien je geïnteresseerd bent, kun je je voorinschrijven via de website van Hogeschool PXL. Je voorinschrijving is kosteloos en niet bindend. Het geeft een indicatie voor de interesse in deze opleiding.

Meer informatie

Met vragen over de opleiding kun je terecht bij Frederik Houben, coördinator ERNAH: frederik.houben@pxl.be, of bij de coördinator van de opleiding, Els Knippenberg: els.knippenberg@pxl.be.

Lees verder over niet-aangeboren hersenletsel

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.