Toon zoekbalkToon menu

Gratis handreiking voor elke 5e aanmelder begeleiderscongres LVB 10/11/2015

Er is een speciale actie voor vroegboekers van het begeleiderscongres LVB: iedere 5e aanmelder vóór 15 november ontvangt een GRATIS handreiking Balans in Beeld (t.w.v. 19,95 euro).

begeleiderscongres lvb actie

Op woensdag 25 november vindt het begeleiderscongres LVB 2015 plaats. Diversiteit in het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking staat dit jaar centraal.

Inhoud begeleiderscongres LVB

Tijdens het begeleiderscongres 2015 staat deze diversiteit in het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking centraal. Hoe ga je om met etnische diversiteit, seksuele diversiteit of met diversiteit in gedrag en ethische vraagstukken? Waar loop je als begeleider tegenaan? En hoe gaan collega’s hiermee om?

De dag biedt een mix van kennis halen en ervaring brengen. Je doet nieuwe inzichten op die je helpen in de ondersteuning en begeleiding van cliënten die andere normen en waarden hebben dan jij. Bekijk het volledige programma.

Tijdelijke actie!

Elke 5e aanmelder voor het begeleiderscongres LVB ontvangt een gratis Handreiking Balans in Beeld. De handreiking is een hulpmiddel voor begeleiders om balans in hun begeleiding te vinden. Je kunt ermee nagaan of je een jongere overvraagt of juist niet genoeg uitdaagt en je krijgt handvatten om met de uitkomsten aan de slag te gaan.

Let op en wees snel: de actie loopt tot zondag 15 november. Schrijf je direct in via deze link.