Toon zoekbalkToon menu

Drie genomineerden Jenneke van Veen-Verbeterprijs bekend 23/09/2015

De Medisein app van ’s Heeren Loo, het leerprogramma Mpower van Cello en het Ik Boekje van Pameijer zijn genomineerd voor de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015.

Jenneke van Veen-Verbeterprijs gehandicaptenzorg

De Jenneke van Veen-Verbeterprijs heeft tot doel het succes van kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg onder de aandacht te brengen.

Kwaliteitsverbeteringen gehandicaptenzorg

De jury is bijzonder gecharmeerd van de drie genomineerde kwaliteitsverbeteringen in de gehandicaptenzorg:

  • De Medisein app van ’s Heeren Loo ondersteunt cliënten en begeleiders bij het innemen en toedienen van medicijnen.
  • Mpower van Cello is een leerprogramma voor jongeren met een licht verstandelijke beperking die willen leren zelfstandig te wonen.
  • 'Het Ik Boekje' van Pameijer is een app, waarin informatie wordt verzameld over de manier waarop een kind of jongere met een ernstig meervoudige beperking zich emotioneel uit.

Uitreiking Jenneke van Veen-Verbeterprijs

De winnaar van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015 wordt op woensdag 25 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. De prijs bestaat uit een kunstobject en een eervolle vermelding.

Jenneke van Veen-Verbeterprijs

De Jenneke van Veen-Verbeterprijs is een initiatief van VGN, Ieder(in), ActiZ en LOC Zeggenschap in zorg. Zij hebben de prijs opgedragen aan Jenneke van Veen tijdens haar afscheid als hoofdinspecteur bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).

Bron: VGN

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.