Toon zoekbalkToon menu

Nieuwe ronde Anton Došen Scriptieprijs en Jan van der Kruis Innovatieprijs 22/06/2016

In het voorjaar van 2017 worden er tijdens het tweejaarlijkse symposium van de Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking van Tranzo (Tilburg University) twee prijzen uitgereikt: de Anton Došen Scriptieprijs en Jan van der Kruis Innovatieprijs.

Innovatie- en scriptieprijs gehandicaptenzorg

Jan van der Kruis Innovatieprijs

De Jan van der Kruis Innovatieprijs is door zorgorganisatie Dichterbij ingesteld, in samenwerking met Tranzo (Tilburg University) en is gekoppeld aan de Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking.

De Jan van der Kruis Innovatieprijs is ingesteld om mensen te motiveren de brug te slaan tussen onderzoek en praktijk en daarmee de positie van mensen met een verstandelijke beperking en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Anton Došen Scriptieprijs

De Anton Došen Scriptieprijs wil onderzoek stimuleren naar zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische en/of gedragsproblemen en wordt uitgereikt aan de auteur van de meest vernieuwende masterscriptie op dit gebied.

Prijzen en aanmelden

Beide prijzen bestaan uit een bedrag van 5000 euro en zullen tijdens het symposium op 20 april 2017 worden uitgereikt. Aanmelden kan via de website van de Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking.

Bron: de VGN

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.