Toon zoekbalkToon menu

Deel ervaringen tijdens de Dementietafel 01/03/2016

Op 6 april organiseren Abrona, Amerpoort, Bartiméus, Reinaerde, Sherpa, Zideris en VGU weer een Dementietafel in de gemeente Nieuwegein. De Dementietafel is er voor mensen met een verstandelijke beperking en (vermoedens van) dementie én voor hen die betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning, zoals familieleden, bekenden of zorgprofessionals. De bijeenkomst vindt plaats in Buurtcentrum Batau in Nieuwegein.

 

dementietafelVermoedens van dementie?

Ben je cliënt, ouder, broer, zus, mantelzorger of professionele hulpverlener van iemand met een verstandelijke beperking waarbij ook sprake is van (vermoedens van) dementie? Wil je ervaringen en verhalen met ervaringsdeskundigen delen en antwoorden op vragen over zorg, ondersteuning en omgang krijgen? Schuif dan aan en praat mee!

De Dementietafel wordt georganiseerd op woensdag 6 april 2016 van 19:00 tot 21:30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in Buurtcentrum Batau, Dukatenburg 1 in Nieuwegein. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De toegang is gratis. Het thema van deze avond is ‘Rouw en Verlies’. 

Is Nieuwegein voor jou niet in de buurt? Op 22 maart staat een Dementietafel gepland bij 's Heerenloo in Groningen.

Over de Dementietafel

Zoek je dé plek waar je in een ongedwongen en open sfeer anderen kunt ontmoeten en  ervaringen kunt delen over de zorg en ondersteuning en ieders persoonlijke beleving? De Dementietafel wil er voor zorgen dat de zorg en ondersteuning voor mensen met verstandelijke beperking en dementie verbetert en daarmee hun kwaliteit van leven. In deze video zie je hoe dit een Dementietafel in zijn werk gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=BvBfhuVGuUY

Bron: Amerpoort

Meer lezen over Dementietafel?