Toon zoekbalkToon menu

Breng jouw passie voor ouderen in beeld 23/11/2016

Deel je passie voor de ouder wordende mens en doe mee met de fotowedstrijd “ouderen in het vizier”. Maak een foto van jouw passie. Bijvoorbeeld van mensen, een situatie, de natuur, een detail of misschien een close up. Zo lang het maar jouw passie weergeeft.

Fotowedstrijd ouderen

Geef de foto een titel en deel hem via social media met hashtag #oudereninbeeld. Hiermee help je meer aandacht te geven aan de zorg aan en ondersteuning van ouder wordende mensen met een beperking.

Kans maken op een ingelijste vergroting

Wat moet je doen om kans te maken op een ingelijste uitvergroting van jouw passie?

  1. Maak een foto die je passie of inspiratie vastlegt voor het werken met ouderen met een beperking.
  2. Met de hashtag #oudereninbeeld zet je je foto met titel en omschrijving op Twitter of Facebook.
  3. Geen Twitter of Facebook? Mail je foto en titel naar de redactie.

Alle foto’s met de hashtag komen op een actiepagina te staan. De makers van de vijf mooiste/leukste/meest originele inzendingen winnen een ingelijste uitvergroting van hun foto! Je kunt meedoen tot 31 december 2016. Prijswinnaars ontvangen uiterlijk op 15 januari 2017 bericht.

Een foto dient tussen de 3-6 MB te zijn. Dit kwaliteitsniveau maakt de foto geschikt om via e-mail te versturen. Let op dat je toestemming vraagt als je mensen afbeeldt. Aan de persoon zelf of via de wettelijke vertegenwoordiger.
Lees meer over het programma Ouderen in het Vizier en het Nationaal Programma Gewoon Bijzonder of download de flyer (pdf).

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.