Toon zoekbalkToon menu

Subsidieoproep LVB’ers in het sociaal domein geopend 08/11/2016

De subsidieoproep vanuit programma Gewoon Bijzonder over jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) staat online. Je kunt tot 31 januari je subsidieaanvraag indienen.

Gewoon Bijzonder programma Gehandicapten

Gemeenten kunnen samen met een onderzoeksinstelling een aanvraag indienen. Het gaat om kortdurend, praktijkgericht onderzoek dat bijdraagt aan betere herkenning van en zorg en ondersteuning aan jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Meer weten?

Wil je meer weten over de subsidieoproep of hoe je een subsidieaanvraag kunt opstellen? Neem contact op met ZonMw. ZonMw kan partijen bij elkaar brengen en informatie geven.

Programma Gewoon Bijzonder

Het programma Gewoon Bijzonder heeft tot doel kennis te ontwikkelen, te bundelen en toe te passen op de thema’s gezondheid, gedrag en participatie, voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Dit alles om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking met grotere zelfstandigheid en meer zeggenschap kunnen functioneren in de samenleving.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.