Toon zoekbalkToon menu

Vooraankondiging: 2 symposia tijdens Brain Awareness Week 02/01/2017

In de jaarlijkse Brain Awareness Week wordt internationaal aandacht gegeven aan de hersenen. Tijdens deze week organiseert het lectoraat Revalidatie van de Haagse Hogeschool 2 symposia op 7 en 8 maart 2017.

2 symposia tijdens Brain Awareness Week

Symposium 7 maart 2017: Samen in beweging in Haaglanden!

Tijdens dit symposium staat sport en bewegen voor mensen met een beperking centraal. De wethouder van gemeente Den Haag vertelt over het beleid vanuit de gemeente om sporten voor Hagenaars met een beperking te stimuleren. Verder wordt er ingegaan op de kracht van sport, wordt er een app 'Uniek Sporten' gelanceerd en hoor je welke initiatieven er zijn  in Den Haag om het sporten te stimuleren. Verder zijn er een aantal verdiepende workshops waar je aan kunt deelnemen.
Meer informatie over het symposium op 7 maart, de kosten en aanmeldprocedure lees je in de vooraankondiging 7 maart (pdf) 

Symposium 8 maart 2017: Niets aan de hand toch?

Dit symposium staat in het teken van de mogelijke impact van een hersenschudding bij kinderen en jongvolwassenen. Kinderneuroloog bij Erasmus MC-Sophia drs. Maayke Hunsfel geeft meer inzicht in een hersenschudding en drs. Frederike van Markus (revalidatiearts Sophia Revalidatie) en drs. Suzanne Lambregts (revalidatiearts Revant Breda) gaan dieper in op persisterende klachten en leefstijladviezen. Verder worden behandelmogelijkheden besproken. De onderwerpen worden tijdens workshops nader uitgediept.
Meer informatie over het symposium op 8 maart, de kosten en aanmeldprocedure lees je in de vooraankondiging 8 maart (pdf)

Bron: Sophia revalidatie

Meer informatie over hersenletsel

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.