Toon zoekbalkToon menu

CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019 bekrachtigd 23/07/2017

De CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019 kan worden uitgevoerd. De achterbannen van alle CAO-partijen hebben namelijk allemaal ingestemd met het onderhandelaarsresultaat. De VGN heeft de CAO mede namens MEE Nederland gesloten met vier werknemersorganisaties: FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, NU’91 en FBZ.

CAO-bekrachtigd-salaris-stijging

De Algemene Ledenvergadering van de VGN heeft op 22 juni jl. al ingestemd met de CAO.

Structurele loonsverhoging

De afspraken die zijn gemaakt over de structurele loonsverhogingen worden verwerkt in de salaristabellen. Zodra CAO-partijen deze nieuwe tabellen hebben vastgesteld worden deze uiterlijk 1 september hier gepubliceerd. Ook wordt er gewerkt aan de teksten voor een nieuw CAO-boekje. Na vaststelling door de Cao-partijen komen deze te staan op de website van VGN.

Bijeenkomst van de VGN

Nadat de volledige tekst voor de nieuwe CAO is vastgesteld organiseert de VGN een bijeenkomst om de gemaakte afspraken toe te lichten.

Vragen en toelichting

Als jouw werkgever vragen heeft over het onderhandelaarsresultaat is er een mogelijkheid om contact op te nemen met de CAO-helpdesk van de VGN. Dit kan telefonisch (ma/vrij van 9.00 tot 12.00 uur) via 030-2739719 of via de e-mail.

Lees ook:

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.