Toon zoekbalkToon menu

Meer dan 35.000 bezoeken voor het Kennisplein, bedankt! 05/07/2017

We hebben als Kennisplein Gehandicaptensector inmiddels een hele weg afgelegd, met meerdere versies van de website en de nieuwsbrief. We nemen je mee op een reis door de tijd.

We behaalden deze maand een record van 35.000 bezoeken (het vorige was 32.000)! Dat betekende feest en dus ijsjes en roze koeken bij ons op kantoor.

Bezoekrecord Kennisplein Gehandicaptensector roze koeken

Hoe het allemaal begon

Het Kennisplein kent een voorloper: het Landelijk KennisNetwerk Gehandicaptenzorg LKNG. Ook hier werd kennis gedeeld in kleine bijeenkomsten en met een (toen nog primitieve) website. Kernactiviteit van het LKNG was uitvoeren van werkplaatsen, waar kennis uit de praktijken wetenschap toegankelijk werd gemaakt voor de praktijk. In het huidige overzicht zijn deze LKNG werkplaatsproducten terug te vinden.

Het LKNG werd met name gebruikt door staf en gedragsdeskundigen. De komst van het Kennisplein Gehandicaptensector in 2008 was de omslag naar een kennisnetwerk voor met name uitvoerende professionals.

Oud en nieuw

Wat online nieuw is, is zo weer oud. Voor de fans van het eerste uur: herkennen jullie deze website uit 2010 nog (*klik* voor de 'live' versie)?

Kennisplein Gehandicaptensector 2010

 

En deze, van juli 2014? (wederom: *klik*!):

Kennisplein Gehandicaptensector 2014

Daarnaast kwamen er de afgelopen jaren allerlei kanalen bij. Zo vind je ons nu op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Storify.

Nieuwsbrief Kennisplein

Ook onze nieuwsbrief heeft een metamorfose ondergaan. Nog niet zo lang geleden zag deze er zo uit (klik op de afbeelding voor de nieuwsbrief van april 2010):

Nieuwsbrief 2010

De toekomst

Wat de toekomst precies brengt weten we natuurlijk niet, we springen zoveel mogelijk in op nieuwe ontwikkelingen. Maar wat we wel weten is dat we jullie in december een splinternieuwe website gaan brengen met tal van nieuwigheden. 

Zo ontwerpen we een nieuw design, verbeteren we de navigatie en zoekfunctie en wordt content persoonlijker. Omdat we bij willen blijven en jou op de beste en makkelijkste manier handige kennis willen bieden. Je kunt je nog aanmelden om mee te testen. 

Dank dat we jou tot onze bezoekers mogen rekenen en hopelijk tot ziens op het Kennisplein Gehandicaptensector!

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.