Toon zoekbalkToon menu

Nationale Sportweek en AH Sportactie in september 04/07/2017

 Ben je op zoek naar nieuwe leden voor de eigen sportclub, vereniging of groep? Of wil je hulp verlenen om jouw club onder de aandacht te brengen van nog meer potentiële leden? Tussen 9 tot 17 september is dit mogelijk tijdens de Nationale Sportweek.

sport-nationale-week-ah-sportactie-nieuws

Voor verenigingen en sportaanbieders is het een kans om de eigen club lokaal te promoten en nieuwe leden te werven. Hiervoor kun je denken aan:

  • Proeflessen of trainingen; algemeen of voor speciale doelgroepen
  • Organiseer een clinic met een toppers van de vereniging
  • Stel materiaal beschikbaar zoals ballen, rackets, bats, ect.

AH Sportactie

De Nationale Sportweek valt samen met de grote AH Sportactie waaraan de eigen vereniging of club kan meedoen. Klanten van AH kunnen 3 weken lang, van 4 tot en met 24 september, AH sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen zij tot en met 3 december vijf keer gratis sporten bij deelnemende sportclubs naar keuze. Zo kunnen potentiële leden kennis maken met de eigen sport en de vereniging, waarna ze hopelijk zo enthousiast zijn dat ze lid willen worden van de vereniging.

Interesse om mee te doen?

Voor de Nationale Sportweek én de AH Sportactie kun je je aanmelden zoals onderstaand staat beschreven:

  • Meld de sportclub zo snel mogelijk aan op www.clubprofiel.nl. De clubprofiel wordt daardoor zichtbaar op www.sport.nl. Vanaf september is het clubprofiel op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien. Houd bij aanmelding het KvK-nummer van de sportclub bij de hand.
  • Vanaf nu kun je via het eigen clubprofiel de sportactiviteiten aanmelden voor de AH Sportactie en/of de Nationale Sportweek. Doe dit bij voorkeur voor de zomervakantie. Het kan daarbij gaan om speciale kennismakingsactiviteiten of reguliere trainingen die openstaan voor niet-leden. Vanaf begin september zijn de activiteiten ook op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien.

Bron: Gehandicaptensport Nederland

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.