Toon zoekbalkToon menu

Denk je mee over de beste ondersteuning voor vrijwilligers en mantelzorgers? 01/06/2017

Wil jij meedenken over welke kennis vrijwilligers en mantelzorgers nodig hebben om op een goede en veilige manier zorg te kunnen verlenen? Vilans zoekt professionals, vrijwilligers en mantelzorgers die hierover willen meedenken.

Vrijwilligerswerk

Hoe kunnen we mantelzorgers en vrijwilligers op verantwoorde wijze toerusten met kennis voor het uitvoeren van praktische zorghandelingen? Vilans wil hen de beste ondersteuning bieden door het aanbieden van instructiefilmpjes, e-learnings en trainingen op verschillende manieren.

Doe mee met het panel over mantelzorg en vrijwilligers

Vilans vindt het belangrijk dat de informatie aansluit bij de behoeften van mantelzorgers en vrijwillige zorgverleners. Daarom willen we onze kanalen graag inrichten en vormgeven met een panel bestaande uit mantelzorgers, vrijwilligers en professionals die veel met hen werken.

Heb je belangstelling om mee te denken of zou je het leuk vinden om deel te nemen aan het panel? Mail dan naar e.vreeken@vilans.nl *Inmiddels hebben we voldoende aanmeldingen ontvangen. Reageren is niet meer mogelijk.

Lees meer over mantelzorg en vrijwilligers